Sziasztok! Amióta van ez az új mlap biztos észrevettétek hogy alig szerkesztem és alig válaszlok az üzenetre... ez azért van, mert a mostani mlap nekem nem tetszik, nem találom meg rajta a dolgokat és több minden is hiányzik... DE ez nem azt jelenti hogy bárkinek is odaadom az oldalt vagy hogy elvihetitek szó nélkül a képeket... mert ettől függetlenül még felfogok járni ide és néha néha talán szerkesztek is.... na ennyi lenne.!

 

A 5500. látogató 1 heti oldalhírdetést kap a főoldalon *.*

 

 

Ezt az oldalt azért hoztam létre, mert nekem is nagyon tetszenek az ilyen csajos dolgok, oldalak, és gondoltam én is csinálok egyet! :) Remélem az enyém is olyan jó lesz mint amiket láttam :) Érezd jól magad az oldalamon!

  

 

Fontos:

többen is írtak a vendégkönyvembe hogy az egész oldalamat lemásolták stb stb... :S

előre is szólok mindenkinek, hogyha esetleg ők azt állítanák hogy én loptam tőlük akkor az nem igaz!

minden menüpontot én csináltam...

 

 

   Az oldal "állandó" szerkesztés alatt áll, úgyhogy érdemes akár naponta is benézned ;) ( persze van amikor nem sokat tudok szerkeszteni, de igyekszem, hogy minél több friss dolog kerüljön az oldalra :) )

 

 

A képekkel kapcsolatban: elvihetsz képeket, de ne másold az oldalt! és ha több képet szeretnél elvinni, akkor kérlek írd meg a vendégkönyvbe az oldalad címét! Előre is köszi :)

( NE MÁSOLD AZ OLDALT!!! )

 

 

Nyitás: 2009 október 4.

Zárás: nem tervezem...

 

 

Amint látod, van egy "joo oldik" nevű mappám. Ha szeretnéd, akkor hirdetem az oldaladat, ha te is az enyémet!

Kik jelentkezhetnek: csajos, színes, ... ilyesmi oldalak

 

 

 

 

Fontos tudnivalók:

sajnos nem leszek senkinek se a társszerkije se a társoldija... :/ de ha szeretnéd, akkor én viszont hirdetem az oldaladat :)

és szívesen segítek ha szükséged van rá... csak írd meg az e-mailomra a kérdésedet én meg válaszolok :) e-mail címem: pinky96@citromail.hu

 

 

 Ha tetszik az oldal akkor írj a vendégkönyvbe! :)

Szavazz!!!

Visszavárlak!!! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

Oldalmenü
Naptár
Szavazás
Hogy teccik az új mlap?
teccik
nem teccik
jobb volt az előző...